Omfattning: Coachingen omfattar överenskommet antal samtal som anges nedan. 

Gällande: Coach, Andreas Melin och Klient, (anges nedan) 

Överenskommelse: Både coach och klient åtar sig att arbeta enligt de regler och beskrivningar som finns i detta kontrakt.

Möte: Ring mig, koppla upp eller kom till avtalad mötesplats. Håll tiden den är värdefull. 

Av- och ombokningar: Om du måste boka om ett samtal, ge mig då en förvarning på minst 24 timmar. Om det är ett nödfall så gör vi allt för att lösa det och för att finna en ny tid. Det kan också hända att jag måste boka om samtal och lovar att göra det i så god tid som möjligt. Extra tid: Du får gärna kontakta mig mellan de planerade samtalen om du behöver lösa ett problem, vill bolla något eller inte kan vänta med att berätta en glad nyhet. Kontakta mig på främst på e-post: andreas@amux.se eller sekundärt på mobil 073 501 77 07.

Problem: Om jag någon gång skulle säga något som upprör dig, något som inte känns rätt: Ta upp det med mig så fort som möjligt. Jag lovar att göra mitt yttersta att höra vad du egentligen säger, eller vad som än behövs för att lösa knuten. 

Etik: Tystnadsplikt är en självklarhet, såvida det inte strider mot lagen. Vi strävar efter att vara så ärliga som möjligt med varandra, och det som då händer håller vi privat mellan oss. Vi arbetar båda efter den etik som International Coaching Federation förordar se: www.icfsverige.se