Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: https://www.amux.se och den använder vi för att berätta om företaget AMUX.

Cookie-filer

För att hålla koll på antal besökare använder vi Google Analytics som lägger en kaka på din dator för att kunna se vilka sidor som besöks.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Föreslagen text: Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Vilka vi delar dina data med

Om du väljer att använda kontaktformulär eller andra formulär i kommunikation med oss så sparar vi de uppgifter som du skickar in.

Hur länge vi behåller era uppgifter

Vi behåller dina uppgifter så länge vi bedömer att vi har en relation till dig eller det du ber om att bli borttagen.

Vart dina uppgifter skickas

När du använde formulär så kontrollerar vi genom så kallad Captcha att du är en verklig besökare och uppgifter om ditt besök kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.