Jag tycker verkligen om att se hur personer omkring mig växer och kommer framåt. Genom coachingen så har jag äntligen hittat ett otroligt bra verktyg att kunna vara med och bidra i dessa personliga resor som ni runtomkring mig gör. Du kan läsa en hel del om coaching här på denna webbplats och vad jag tänker om det.

När det kommer till utveckling och projekt har jag märkt att det är väldigt vanligt att man börjar med vadet och huret. Enligt mig är det dock viktigast att börja i behoven som ligger bakom det som behöver göras. Att identifiera behoven och ha dessa som utgångspunkt är viktigt. Jag hjälper organisationer att skapa enkla processer för hur lösningarna är grundade i verkliga behov. Allt för ofta skapas listor med funktioner som man har kommit på kan vara coola men om det inte finns bakomliggande behov är risken stor att de inte blir använda. Då har man lagt ner utvecklingsresurser på funktioner som inte gör produkten bättre.

Att få flödet i projektet att fungera när man vill jobba agilt kan också vara svårt. Med min erfarenhet av hur man kan jobba effektivt och utnyttja tvärkompetensteam på ett bra sätt kan jag hjälpa er att få igång bra samarbeten.

Det är genom att jag arbetat i många olika branscher, med många olika metoder genom åren, som jag nu kan välja att plocka russinen ur kakan och bara använda de bitar som verkligen skapar nytta. Bland de verktyg eller russin jag använder mig av mest hittar du:

Att se hur ett team går från att prestera okay till att gilla det dom håller på med, trivas tillsammans och bli självorganiserande, det är det bästa jag vet.

Hör av dig!

Kontakta mig gärna.