När jag började på mitt nya arbete hade jag så många frågor och det var inte alla som jag kände att jag kunde ta upp på min arbetsplats. Under mina möten med Andreas kunde vi tillsammans bolla olika idéer och jag fick bra råd för möjliga vägar framåt. Tack vare dessa mentortimmar kunde jag leverera bättre i min nya roll.

Erik 28, Nynäshamn

Ibland är det inte så lätt att jobba med UX eller inom den agila världen. Projektledare har svårt att förstå de agila grundförutsättningarna. Stakeholders kan inte bestämma sig om vilken av skisserna som fungerar bäst, ”kan man ta lite av varje och blanda?”. Då kan det vara skönt att ha ett bollplank att diskutera med och få råd av. Med mina mer än 20-åriga erfarenhet av IT-utveckling, (webb, appar och hårdvara) så kan jag hjälpa dig att ta rätt beslut och utveckla dina färdigheter inom agil utveckling och UX.

Vi träffas 2-4 gånger per månad för avstämningar och diskussioner om aktuella frågeställningar och problem och gemensamt hitta bästa möjliga väg framåt för dig i din roll. Vanlig tid för mentorskap av denna typ är 6-9 månader beroende på hur dina behov ser ut.

Låter det intressant? hör av dig för ett inledande samtal om hur jag kan hjälpa dig.