Behöver ni hjälp med att få flödet att fungera mellan olika roller och funktioner i agila projekt? Jag jobbar som mentor för team där det är viktigt att få flödet från idé till färdig produkt att fungera väl.

Ofta undrar projektägare eller andra om teamet arbetar effektivt. Jag har en modell för utvärdering som jag använder i agila team där till och med ersättningsmodellen baseras på hur bra teamet fungerar och kvaliteten på dess leverans. Jag tror inte på att bara förlita sig till incitamentsmodeller men har sett hur de kan addera det där lilla extra.

Välj mellan veckovisa avstämningar eller boka in vid behov. Det går också att få en genomlysning av hur det fungerar just nu med tillhörande rapport.

Mentor

Jag stöttar dig eller dina medarbetare inom området UX och Agila metoder. Du får 20+ års erfarenhet tillgänglig i din organisation och effektiv kunskapsöverföring.

Konsult

Ibland skall jobbet bara bli gjort och det finns inte tid eller resurser i organisationen. Jag kan hjälpa till och göra utvärderingar och prioriteringar som stödjer er i arbetet framåt.

Coach

När du eller dina medarbetare har svaren men behöver hjälp med prioriteringar, hitta kraften och viljan så kan jag coacha. Genom coaching får du kraften att ta dig framåt.

Hör av dig om du har funderingar eller vill få ett förslag på hur vi kan samarbeta.