Jag hade slutat tänka på mitt drömjobb som något jag faktiskt skulle kunna uppnå och nedgraderat det till just bara, en dröm. Genom coaching har drömmen gått till att bli något jag nu aktivt börjat söka efter.

Emil 35, Stockholm

Ibland går livet lite fort, vi hamnar i gamla hjulspår och vi stannar inte upp och tänker efter om vi gör det vi vill, det som är rätt för oss eller bara det som förväntas av oss eller situationen.

Det kan vara bra att stanna upp ibland och tänka efter. Men när skall du hinna det? Vilka konsekvenser kan de tankarna få? Jag kan som diplomerad ledarskapscoach se till att du får stöd och en metodik i att komma igång och ta de första stegen i den riktning du vill.

Jag coachar dig som:

I coaching är det du som har svaren men jag har metoden som hjälper dig att hitta dem. Läs mer om coaching på ICF Sveriges webbplats. Där kan du också läsa om de olika certifieringsnivåerna.

Coaching är inte terapi eller mentorskap utan skall ses som ett partnerskap där jag som coach inte ger dig råd, utan hjälper dig att hitta dina egna svar och lösningar. Coaching lyfter därmed dina styrkor, stärker din egen förmåga att skapa förändring.

Har du fler frågor om coaching så läs gärna mer bland Vanliga frågor om coaching

Vill du höra vad fler av mina kunder säger om coachingen? Se referenser.

Kontakta mig gärna för mer information eller gör mitt enkla test för att se om du är redo för coaching.