Är pensionen slutet och en fot i graven för dig? Eller, är det då det börjar?

Ett vanligt tillfälle i livet då coaching fungerar väldigt bra är när du funderar över hur du vill göra med din pension. Har du stället dig frågan: när är det dags för mig att gå i pension? eller vill jag gå i pension? Då kan coaching hjälpa dig till ditt svar.

Vi talar nu inte om ekonomisk pensionsrådgivning det gör andra så mycket bättre.

För en del handlar pensionen om slutet på det roliga arbetslivet och något man helst väntar med. För andra är det efterlängtat och hellre snarare än senare. Det är inte ovanligt med tankar som: Jag har inte en aning om när och hur jag vill att pensionen skall bli av.

I paketet After Work tittar vi på saker så som:

  • Vill jag gå i pension?
  • När vill jag gå i pension?
  • Hur vill jag gå i pension, deltid eller heltid?
  • Vad vill jag göra när jag går i pension?

Listan kan göras såklart längre men dessa frågor är bra exempelfrågor. Det borde vara lätt att bara svara på dem rakt upp och ner men här finns en risk att omvärldens förväntningar och mina egna ”borden” spökar och ställer till det.

Under 5 träffar söker vi efter svaren på frågorna ovan och några till.

Genom strukturerade samtal leder jag dig till dina svar, och vi tar fram en begriplig bild av hur din plan kan komma att se ut. När den väl blivit tydlig kommer det så mycket lättare att styra i rätt riktning för dig.

Intresserad? Kontakta mig för ett konsultativt inledande samtal, eller gör mitt enkla test för att se om du är redo för coaching.